Veszélyben a Samsung első helye?


A Samsung-ot még az iPhone sem tudta megelőzni, hiszen a dél-koreai cég amellett, hogy kiváló készülékeket gyárt már évtizedek óta, a korral haladva, és mindig egyre jobban megújulva, kihasználva a több évtizedes hírnevét és megbízhatóságát, még kedvezőbb áron is kínálja a készülékeit, mint amerikai versenytársa, a minimalista és kissé sznob iPhone. Bár az utóbbi időben rebesgették, hogy a Huawei feltörekvő sikere talán letaszítja mindkettejüket a jelenlegi pozíciójukról.

A Samsung mégis töretlen maradt, viszont idén mintha valami történt volna: bejelentették, hogy az elmúlt kicsivel több mint egy éves időszakban voltak a legrosszabbak az eladási arányaik. A Samsung Galaxy S9 ugyanis nem fogyott a várt mennyiségben.

Bár még nincs minden veszve, hiszen a Samsung az elektronikai eszközök széles skáláján képviselteti magát, a hajlítható képernyős mobiltelefonjaik pedig, melyek idén jelennek meg a tervek szerint hatalmas sikert aratott a bemutatókon, és ha úgy lesz, ahogy a Samsung reméli, akkor ez megmenti számukra az első helyet!