Székhely megoldása székhelyszolgáltatóval


A székhelyet már a cégalapításkor be kell jelenteni: több opció van, de ebből csak a székhelyszolgáltatás kényelmes és kifizetődő. Épp ezért érdemes már a cégalapítás pillanatában leszerződni a székhelyszolgáltatóval.

De miért? A másik két opció, ha a saját lakásba történő bejelentés, illetve a saját iroda bérlése.   A saját lakásra bejelentet cégek általában nem olyan praktikusak, hiszen helyhez kötnek, és a magánszféránk megsértésével jár. A saját iroda bérlése pedig sok esetben nem indokolt, a legtöbb kis cégnek nincs is rá szüksége.

Ezért is érdemes inkább a székhelyszolgáltatást választani. Havi fix összegért cserébe a cég a Logosz Székhelyszolgáltatás címét jelöli meg székhelyül, ahol ellátjuk a hivatalos feladatokat, melyet a székhely címén el kell látni. Ide fog a cég minden hivatalos postaküldeménye befutni.  Ezeket a cégünk megfelelő módon kezeli, megválaszolja, továbbítja, tárolja. A cégtábla kikerül az irodára és máris van a vállalkozásának székhelye, és a NAV is ide fog kijönni a váratlan ellenőrzések alkalmával.