Olajok az egészségesebb bőrért!


Az Olivia Natural különdféle bőrnyugató és regeneráló terméket forgalmaz. Ilyenek például a különféle olajok is, melyeknek használata a gyógyulás elősegítésére nem újkeletű dolog, már ősi kultúrákban is alkalmazták ezeket. Akár illőolajként, aromaterápiás célokból, akár ápoló olajként a hajon, vagy a bőrön, esetleg a fürdővizünkbe csepegtetve használjuk őket, egy bizonyos, érezni fogjuk a termékek előnyös hatásait, és gyógyító hatásukat is a testünkön, és ebből fakadóan a lelkünkben is.

A levendula egy rendkívül népszerű növény napjainkban, hiszen illata nyugtató hatásáról híres. Egy „multifunkcionális” növényről beszélünk, mely aromaterápiákon alkalmazva is hasznos, emellett pedig a bőrön gyulladáscsökkentőként hat, és még küllemre is esztétikus, így még az otthonokban díszítőelemként is jól helytáll ez a sokrétű növény.

Nem gondolnánk, hogy nem kell egzotikumokat keresnünk ahhoz, hogy kincsre bukkanjunk: barackfáink nem csak termésük miatt, hanem magjuk révén is nyújtanak számunkra meglepetéseket. A mag olaja segíthet a száraz, és az érzékeny, gyulladt bőr gyógyításában!