Nem kell konditerembérlet: Otthon is edzhetsz ezekkel a remek appokkal.


Ahhoz, hogy formába hozd magad, nem kell a bankszámládnak is karcsúsodnia. Az alkalmazások segítségével kihagyhatod a hagyományos – és költséges – konditermi tagságot, miközben a mozgás minden jótékony hatását élvezheted.

A következő alkalmazások személyre szabott edzésterveket nyújtanak, kényelmesen használhatod őket otthon, és mivel az Apple TV-t is támogatják (ahogy iPhone- és iPad-barát verziókkal is rendelkeznek), a legnagyobb otthoni képernyőd előtt tornázhatsz.
Egyéni edzéstervet kapsz
Az Asana Rebel olyan, mint egy személyi edző, akit bármikor előhúzhatsz a zsebedből.

Nem ritka a fitnesztermek bevezető edzésein, hogy az állapotfelmérés után egy gyenge tucatprogramot nyomnak a kezedbe, amely egyrészt kínos, másrészt nem terhel meg eléggé. Az Asana Rebel személyesebb megoldást nyújt, akár erősödni, akár fogyni akarsz – mert a tényleges képességeidhez és céljaidhoz szabja a gyakorlatokat.

A jóga által ihletett fitneszprogramokat terheléses edzésekkel kombináló Asana app oktatóvideókkal segíti a gyakorlatsorokat, amelyek az erőnlétedet javítják vagy energetizálnak. És mert fontos, hogy lásd a munkád eredményét, naplózza a fejlődésedet.

Asana Rebel: Get in Shape

Nem kellenek konditermi gépek
Máris feladnád? A Streaks Workout nem hagyja, hogy feladd a célodat.

A konditerem egyik legnagyobb vonzereje, hogy olyan gépeket használhatsz, amelyek nem is férnének el a lakásodban. Pedig a fitneszcélokat spéci eszközök nélkül is elérheted. A saját testsúlyos gyakorlatokhoz csak te magad kellesz, és a Streaks Workout csupa ilyet kínál.

Az app segítségével kombinációkat állíthatsz össze, mint például a biciklizős hasizomgyakorlatok és a guggolás, vagy a tolódzkodás és hosszú plankgyakorlatok. Az alkalmazás arra biztat, hogy minél több egymást követő napon eddz. Ha sikerült, részletes visszajelzést kapsz – ez arra ösztönöz, hogy újabb rekordot dönts meg, és továbbra is rendszeresen visszalátogass.