Napvitorla vagy szabadtéri esernyők: melyik a jobb megoldás?


A napvitorlák és a kültéri esernyők a két legnépszerűbb árnyékoló megoldás a világ számos városában. De a kettő közül melyik a jobb választás? Nos, ez sok tényezőtől függ.

Annak érdekében, hogy elfogulatlan véleményt adhassak az egyes árnyalatú termékekről, felkerestem az interneten, hogy kutassak. Az Essential Baby-n találtam egy szálat, amely napvitorlákat tűzött a kültéri esernyőkhöz. A napvitorla javára egy felhasználó megjegyezte: „Az árnyékvitorla sokkal jobban bevált nekünk – bár az esernyőnk nem volt olyan jó, mint az. Nagyobb árnyékolt területet hozott létre, és nem foglalt el értékes játékteret. A legfontosabb dolog, amit találtunk, az az volt, hogy a napvitorla sokkal hűvösebben tartotta az egész területet, megakadályozva, hogy a nap annyira felmelegítse a járdát.”

Másrészt az esernyők mellett egy másik felhasználó így nyilatkozott: „Nagy, masszív esernyő mellett döntöttünk, főleg azért, mert nincsenek rögzítési pontjaink, így egy árnyékvitorla drága lenne, oszlopokat kellene behelyezni, rögzítési pontokat a tetőn stb.”

Tehát melyik lehetőség a megfelelő választás az Ön számára? Ez olyan tényezőket foglal magában, mint a költségvetés és az árnyékolni kívánt terület.