Miért akar minden férfi nagy órát?!


Miért akar minden férfi nagy órát?! – merül fel bennem a kérdés egyre gyakrabban… bár nyilván azért agyalok ezen annyit, mert leselkedek unalmamban a követőim után, az Instán, és látom, hogy miket lájkolnak… hát sok mocsok dolog derült már így ki férfiismerőseimről, hogy húha, ha az én elmondanám… rút világ jönne mindannyiukra! De nem vagyok pletykás, így csak egy kevésbé csúf infót osztok meg róluk: a férfiaknak úgy tűnik tetszenek a nagy, látványos karórák. Hogy miért, az nem tudom, szerintem ez ilyen státusszimbólum lehet náluk, hogy minél nagyobb annál menőbb. 

Mindenesetre mindegyik férfiismerősöm ilyen órás képeket lájkol. Ebből adódóan azt gondolom, hogy ha a férjünk szülinapja közeleg, akkor nem nagyon lőhetünk mellé – már ha a stílust eltaláljuk -, ha órát veszünk neki. Az ékszer és óra kínálat meglehetősen gazdag manapság, és igencsak megéri szétnézni mielőtt letennénk a voksunkat egy példány mellett.

A karórák esetében is ki tudunk fogni minőségit-, és gagyit, ki tudunk fogni túlárazottat, és akciósat. Bár sok esetben ahogy figyelem egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az okos órák is, melyek bár nem olyan “luxi” kinézetűek, de annál praktikusabbak. Árban azonban ezek sem szerényebbek, és jobb is, ha nem az olcsóságot tartjuk szem előtt megvásárlásukkor.