Megbízható műanyag szövegbélyegző


A bélyegző csak egy apró eleme a céges tevékenységeknek, viszont mivel fontos szerepet tölt be a számlázásban, ezért érdemes egy olyan darabba fektetni, mellyel évekig nem lesz gondunk. A műanyag szövegbélyegző a legjobb választás, ha az ember kedvező áron szeretne egy minőségi darabhoz jutni.

A formát tekintve a műanyag szövegbélyegző tervezői odafigyelnek arra, hogy a lehető legkényelmesebb dizájnt valósítsák meg. A bélyegzők gumis markolatot kapnak, mely egyszerre puha tapintást, másrészről pedig biztos fogást eredményez. Arra is hangsúlyt fektetnek, hogy átlátszó ablakkal lássák el a bélyegzőt, hogy azon keresztül láthassuk, hogy hova kerül a lenyomat.  A kényelmi funkciók mellett a vásárló esztétikai igényeinek is igyekszenek megfelelni a gyártók: a bélyegzők többféle színben kaphatóak. Nem csak a házuk, hanem a nyomatuk színe is választható.

A műanyag bélyegzők standard verziói már akkorák, hogy elférnek rajta olyan cégadatok is, mint az adószám és a bankszámlaszám. A leggyakrabban vásárolt és gyártott szövegbélyegző 47×18 milliméteres, és 5 soros.