Lovela mosószer a babák bőrének védelme érdekében


A Lovela mosószerei kifejezetten a babáknak lettek kitalálva, de ezzel egyidejűleg minden más érzékeny bőrű személy is nyugodt szívvel használhatja. Mivel a Lovela mosószer hipoallergén összetétellel rendelkezik, így gondoskodik a babák és az érzékeny bőrűek védelméről.

Már a babák első napjától kezdve nyugodt szívvel lehet használni a Lovela mosószert, és 3 éves korig a teljes védelem biztosítása érdekében érdemes is használni. Köztudott, hogy az újszülöttek bőre még különösen érzékeny, ezért a gondos anyukák figyelmet szentelnek a megfelelő bőrbarát mosószer kiválasztásának is.

Mivel a Lovela mosószer érzékeny bőrű és allergiára hajlamos emberek számára alkalmasak, ezért érdemes ezt választani, nemcsak a babák számára. Akár az egész családnak jó választás lesz a Lovela mosószer.  A Lovela mosószerek bőrgyógyászatilag teszteltek, nem tartalmaznak optikai fényesítőket, enzimeket és mesterséges színezékeket, és hatékonyan távolítják el a szennyeződéseket is.

A hipoallergén összetételű kompozíciót kifejezetten a legérzékenyebbek bőrére fejlesztették ki. Finom illatuk pedig külön kellemes hangulatot teremet, nemcsak a babák számára, de a család minden tagja élvezni fogja! A tisztashop.hu oldalán ezeket a termékeket is kedvezményesen tudja beszerezni, érdemes körülnézni az oldal kínálatában!