Kényelmes városi túra csomagok nélkül!


Hozza a luggage storage -ba a bőröndjeit és kézipoggyászait, melyeket nem akar magával cipelni város nézés során! Üzletünkben rengeteg olyan ügyfelünk volt, akik üzleti találkozóra jöttek egy napra, viszont a magukkal hozott bőröndjüket nem akarták végig cipelni a városon, és a meetingre sem akarták magukkal cipelni. 

Ehhez hasonló szituáció az is, amikor valakik egy korai géppel érkeznek, és csak később, a nap folyamán repülnének tovább. Ez idő alatt sokan a városnézés mellett döntenek. Ez alatt sem előnyös választás a poggyászt magukkal cipelni mindenhova, hiszen egy ilyen túra többnyire sétálásból, tömegközlekedésből áll. Hasonló a helyzete azoknak a Budapestre látogatóknak, akik azt követően is szeretnének várost nézni, hogy a szállodájukat már el kellett hagyniuk. A bőröndjeiket ők sem szívesen húzzák maguk után egész nap.

A turisták és az üzletemberek számára hoztuk létre a vállalkozásunkat. Kedvező áron, pusztán óránként 1 euróért vállaljuk a csomagok őrzését, ha pedig 24 óráig maradnak nálunk, akkor 10 euróért vállaljuk a vigyázást.