Alapítson céget egyszerűen!


A cégalapítás manapság „trendi”-nek számít, hiszen lehetőséget biztosít az önmegvalósításra. Azonban amellett, hogy rengeteg pozitívum kapcsolódik a cégalapításhoz, számos nehézség is köthető hozzá, mivel a legtöbb kezdő vállalkozó nem igen látja át a cégalapítás gazdasági és jogi buktatóit.
Manapság már nem jelent ez sem problémát. A Céghmester azért létesített irodát Budapest egyik legforgalmasabb utcájában, hogy elég legyen az, ha Önnek van egy forradalmian jó ötlete! A cégcsoportunk azért jött létre, és azért foglalkoztatunk tapasztalt gazdasági- és jogi szakértőket, hogy megkönnyítsük a leendő és a már céggel rendelkező ügyfeleink cégigazgatással kapcsolatos problémáit.
A cégalapítás alapcsomag része, hogy segítünk a cégforma kiválasztásában, a legkedvezőbb adózási forma kiválasztásában, majd a cégnév kiválasztásában is. Ez utóbbi azért fontos, mert sok esetben azon bukik el a cégalapítás, hogy a vállalkozni vágyók olyan cégnevet választanak, mely nem hagyható jóvá. Mi segítünk abban, hogy ezt a problémát megelőzzük, és hogy elég legyen egyszer próbálkoznia, és sikeres legyen a cégalapítási kísérlete.