Adja oviba a bőröndjeit Budapesten!


A budapesti Luggage Store egy olyan vállalkozás, melyet leginkább a külföldi vendégeink szoktak méltányolni. Nem is csoda: 4 üzletet nyitottunk Budapesten abból a célból, hogy a hozzánk látogatók kényelmesen megnézhessék városunkat anélkül, hogy keresztül kelljen cígölniük a bőröndjeiket az utcákon. 

Ez azoknak szokott problémát okozni, akik szállás nélkül érkeznek hozzánk, átutazóban vannak. Ők többnyire egy nagy bőrönddel érkeznek, és szeretnék úgy megnézni a várost, hogy nem kell azt mindenhova magukkal rángatni, viszont mivel nincs szállásuk, nem igen tehetnek máshogy. Mi segítünk ennek a problémának a megoldásában:  adja be a bőrönd ovinkba a poggyászát, és nézzen körbe tehermentesen a városban!

Mindössze egy eurós órabérért vállaljuk a csomagok megőrzését, két pesti és egy budai helyszínen is, a város belsejében, központi helyeken, nem messze különféle látványosságoktól, tömegközlekedési járművektől. Kapcsolatban állunk különféle jármű szolgáltatókkal, szuvenír boltokkal és szállodákkal is, így garantáltan segíteni tudunk Önnek bármilyen turisztikai probléma esetén!