A cégalapítás és a székhelyszolgáltatás összefonódásáról tömören


A Logosz kiváló referenciákkal rendelkező, cégügyekkel széleskörűen foglalkozó cégcsoport, melynek mára már 19 irodája van Magyarország egész területén. Irodáink minden nagyobb magyarországi városban megtalálhatóak, központi helyeken, Budapesten is számos irodával rendelkezünk a legnépesebb kerületekben. Szolgáltatásaink közé tartozik a cégalapítás és a székhelyszolgáltatás – ezek a legnépszerűbb, és egyben általunk is legjobban ajánlott szolgáltatásaink.

A cégalapítás csomagjaink tartalmazzák a székhelyszolgáltatást is, hiszen ezek nem igazán különíthetőek el egymástól: a cégalapítás egyik kritériuma ugyanis a cég székhelyének kijelölése. A cégalapítás szolgáltatás tartalmaz egy fél órás beszélgetés is, mely során gazdasági-, és jogi szakembereink segítenek az Önnek leginkább megfelelő vállalkozási forma, adózási forma kiválasztásában, sőt, még a cégnév kiválasztását illetően is tudunk építő jellegű javaslatokat tenni – mindezt annak érdekében, hogy az Ön vállalkozásának létrehozása gördülékenyen és egyszerűen létrejöhessen.

Ahogy említettük is, a cégalapítás csak akkor kivitelezhető, ha van hova bejelenteni az alapítandó cég székhelyét. Itt folyik majd a cég hivatalos leveleinek az átvétele, rendezése, és tárolása is, ez meglehetősen sok adminisztratív problémával jár, így bölcsebb döntés, ha megbízható székhelyszolgáltatásunkat veszi igénybe ahelyett, hogy saját lakását jelölné ki székhelyül. Logosz csomagjai