A cégalapítás és a székhelyszolgáltatás összefonódásáról tömören


A Logosz kiváló referenciákkal rendelkező, cégügyekkel széleskörűen foglalkozó cégcsoport, melynek mára már 19 irodája van Magyarország egész területén. Irodáink minden nagyobb magyarországi városban megtalálhatóak, központi helyeken, Budapesten is számos irodával rendelkezünk a legnépesebb kerületekben. Szolgáltatásaink közé tartozik a cégalapítás és a székhelyszolgáltatás – ezek a legnépszerűbb, és egyben általunk is legjobban ajánlott szolgáltatásaink.

A cégalapítás csomagjaink tartalmazzák a székhelyszolgáltatást is, hiszen ezek nem igazán különíthetőek el egymástól: a cégalapítás egyik kritériuma ugyanis a cég székhelyének kijelölése. A cégalapítás szolgáltatás tartalmaz egy fél órás beszélgetés is, mely során gazdasági-, és jogi szakembereink segítenek az Önnek leginkább megfelelő vállalkozási forma, adózási forma kiválasztásában, sőt, még a cégnév kiválasztását illetően is tudunk építő jellegű javaslatokat tenni – mindezt annak érdekében, hogy az Ön vállalkozásának létrehozása gördülékenyen és egyszerűen létrejöhessen.

Ahogy említettük is, a cégalapítás csak akkor kivitelezhető, ha van hova bejelenteni az alapítandó cég székhelyét. Itt folyik majd a cég hivatalos leveleinek az átvétele, rendezése, és tárolása is, ez meglehetősen sok adminisztratív problémával jár, így bölcsebb döntés, ha megbízható székhelyszolgáltatásunkat veszi igénybe ahelyett, hogy saját lakását jelölné ki székhelyül.