5 szuper Apple Arcade-sportjáték


Egy kis erőpróbára vágysz? A baseballtól a focin át a verekedős sci-fi-játékokig, a hagyományosaktól a fantáziával átszőttekig az Apple Arcade rengeteg sportjátékot kínál, amelyekből most ki is emeltünk néhányat. Az Arcade fülön láthatod az összes remekművet, amellyel Apple Arcade-előfizetéssel játszhatsz.
Szerezz mesterhármast

‣ A legendás jégkorongozó, Connor McDavid tud bánni a koronggal. De mi van akkor, ha olyan csapattársakat kap, mint Patrick Mahomes, az NFL-ből ismert irányító, vagy az NBA All-Star-csapatába is beválasztott Kawhi Leonard? Az Ultimate Rivals: The Rink egy páratlan esemény, amelyen a legkülönbözőbb sportágak képviselői küzdenek nagy iramú, futurisztikus hokimeccseken. Dobj be egy testcselt, eressz el egy jól ütemezett pattintott lövést, vagy vess be bármit, amitől padlót fognak az ellenfelek.

Ultimate Rivals: The Rink

Ugrass magasra

‣ Mindig is kipróbáltad volna a gördeszkázást, de féltetted a könyöködet (vagy az önbecsülésedet)? Tégy egy próbát a Skate City világában. Olyan városok utcáin gurulhatsz, mint Los Angeles, Oslo vagy Barcelona – közben pedig grindokkal és kickflippekkel szerezhetsz magadnak hírnevet. A végtelenített játékmódban tökéletesre csiszolhatod trükkjeidet és a kombinációkat, így hamar vérprofi válik majd belőled.

Skate City

Irány a gyep

‣ A Sociable Soccer a legcsábítóbb sportjátékok közé tartozik: könnyen megtanulható, mégis elképesztő mélységeket rejt. Vezényeld a játékosaidat a pályán, járasd a labdát precíz passzokkal, és zárd mennydörgő lövésekkel a támadásokat. Ha elsajátítottad az alapokat, játékoskártyákból állítsd össze az álomcsapatot, majd vágj bele az online vagy az egyszemélyes versenyekbe.

Sociable Soccer™

Lépj ki a pályára

A Ballistic Baseball az amerikaiak kedvenc időtöltésének hármas lényegét ragadja meg: pálya, ütés, szórakozás. Lépj a dobódombra, aztán cselezd ki az ütőket azokkal a gyorslabdákkal és megtévesztő changeupokkal – vagy irány az ütőhely, és repítsd a labdát a belső mezőn túlra! Megküzdhetsz számítógép irányította csapatokkal is, de vérpezsdítő többjátékosos meccseket is vívhatsz – a Ballistic Baseball mindkét műfajban telitalálat.Ballistic Baseball

Arasd le a babérokat

‣ Belekóstolnál egy új sportágba? A futurisztikus HyperBrawl Tournamentben kiélezett kozmikus versengésnek lehetsz részese. Sújts le ellenfeleidre ököllel, vagy tipord el őket, hogy megszerezd a labdát, rohanj a gólvonalig, majd zsebeld be a pontokat. Őrült tempó, eszeveszett akció – itt bizony fel kell nőnöd a feladathoz. Nem éred utol az ellenfeleket? Tanuld meg a kitérő gurulás technikáját – az majd begyorsít!